Trenger du hjelp til fjerning av operatørlås?
Unlock hjelper deg!
Hjelp - Søk - Brukere - Kalender
Full versjon: Flashe Xbox360 Bios?
Unlock.no Diskusjon - Låse opp operatørlås > XBOX > XBOX > Programvare
HulkHaugen
Hei! Jeg har desverre nettopp klart å ødelegge min Guitar Hero II dvd, og det er jo kjipt..

Har lite peiling på flashing å slikt, men har hørt at jeg kan spille av brennte dvd-er hvis jeg har flashet den. hadde håpet at jeg kunne brenne av en kopi, enten av min hvis det går, eller fra en kompis..

Finnes det en bra guide på det noen vei?
Djgunnah
Det finnes masse guider på nettet ... tongue.gif


men det du måå huske er at viss man åpner den, ryker garantien ... så du må tenke deg godt om ... rolleyes.gif


mvh
-Djgunnah
n00ky
å flashe en xbox 360 er ikke like lett som det var med xbox 1... du må ha ett spesifikt sata-kort på pcen din (husker ikke hvilket akkurat nå), jeg måtte selv kjøpe meg ett for det som var med i pcen fra før ville ikke ha funket.

om du velger å gjøre det selv så står det meste i denne PDF-filen;
Hacking The Xbox 360 For Dummies
(men søk mer på nett og les, les, les... du får aldri lest deg til for mye informasjon om dette. syns jeg tongue.gif)

så les, tenkt deg nøye om og om du kommer frem til at du skal gjøre det selv så må du først sjekke at du har alt utstyret som skal til og følge instruksjoner til punkt og prikke.

lureste er nok å sette det bort til de som har gjort dette mange ganger før. ligger sikkert noen annonser ute på qxl.no el.lign. til folk som gjør det for deg for en 4-500 kr eller kanskje billigere. det kommer antagelig til å koste like mye eller mer å skaffe de deler som skal til for å gjøre det selv uansett...


(jeg gjør ikke dette lenger da jeg glemte å fjerne sata-kortet da jeg solgte min "mod-pc" (der jeg hadde alt av modifiseringsverktøy etc. og jeg ikke har orket å skaffe ett nytt...)
Dette er en "lo-fi" versjon av vårt hovedinnhold. For å se den skikkelige siden, med mer informasjon, formattering og bilder, vennligst trykk her.
Dette er den simple utgaven av forumet. Klikk her for å se normalutgaven. Besøk gjerne sponsoren vår også: Unlock.no / Unlock blog
Unlock iPhone, Unlock iPhone 3G and iPhone 3GS unlocking | Unlock and Jailbreak iPad | Låse opp operatørlås og unlock | iPhone med knust skjerm? Vi bytter knust glass på iPhone!