Trenger du hjelp til fjerning av operatørlås?
Unlock hjelper deg!
Hjelp - Søk - Brukere - Kalender
Full versjon: Program Som Automatisk Sikkerhetskopierer Sms På Mobilen
Unlock.no Diskusjon - Låse opp operatørlås > Mobilprodusenter > Sony Ericsson
bigbox
Jeg har et sterkt ønske om å få et program (skript...?Er ingen ekspert ennå ) som kan automatisk kan legge en ekstra kopi av all inngående og utgående sms på mobilens minnekort. Jeg har en SE K800i. Etter det jeg har lest er det mulig å programere telefonen tilå lagre sms på minnekort i stedet for på mobilen. Vil det også være mulig å lage et slikt program som sikekrhetskopierer tekstmeldinger? Hjelp og informasjon om problemstillingen mottas med STOR takk.

-Bigbox
Jan Helge
SMS lagring på minnekort er ikke mulig på nyere telefoner enn K750/W800 osv. Fra W810 fikset SE en sperre på denne form for hacking/patching.

Det du kan gjøre er å lagre SMS dine på PC'n ved hjelp av f.eks
MyPhoneExplorer eller floAt's Mobile Agent

bigbox
Takk for informasjon om K800i
Jeg har prgrammet MyExplorer, men dette lar meg kun lagre sms-er ligger på telefonen. Jeg har behov for program som kan gjenopprette slettede tekstmeldinger fra inn-/utboks. Det virker som de fleste data som har blitt lagret, uavhengig av medium de er lagret på, er mulig å finne igjen hvis de ikke er overskrevet av nye data. Er det noen mulighet å lese av slettede tekstmeldinger fra SE K800i?
Jan Helge
Tekstmeldinger som blir slettet er pr.dags dato ikke mulig å hente ut.

hver SMS blir lagret som en enkel fil på SE sitt filsystem.
Hvis du får tak i et program som ikke leser ut hele telefonen kryptisk så kanskje du er heldig men pr. dags dato er ikke denne form for gjenoppretting mulig. smile.gif
bigbox
Er det noen som kjenner til et slikt program? Eller kjenner til en person som er dyktig å lage programmer som kan brukes på SE-telefoner?
Dette er en "lo-fi" versjon av vårt hovedinnhold. For å se den skikkelige siden, med mer informasjon, formattering og bilder, vennligst trykk her.
Dette er den simple utgaven av forumet. Klikk her for å se normalutgaven. Besøk gjerne sponsoren vår også: Unlock.no / Unlock blog
Unlock iPhone, Unlock iPhone 3G and iPhone 3GS unlocking | Unlock and Jailbreak iPad | Låse opp operatørlås og unlock | iPhone med knust skjerm? Vi bytter knust glass på iPhone!