Trenger du hjelp til fjerning av operatørlås?
Unlock hjelper deg!
Hjelp - Søk - Brukere - Kalender
Full versjon: W995 Reprasjon Mulig?
Unlock.no Diskusjon - Låse opp operatørlås > Mobilprodusenter > Sony Ericsson
Corthez
Hei,

For en stund tilbake klarte jeg og vannskade min W995.. Både Batteri og Telefon indikatoren er tydelig rød.. Så lite vits og sende inn til noe bransje rep..

Men.. Jeg har titta litt på den osv.. Og den starter opp.. Kommer den irriterende musikk jingle greia som normalt osv, problemet ligger i skjermen virker det som.. Den starter liksom.. men den er helt svart og blir gradvis lysere men ikke noe bilde. Det er derimot en linje nederst på en halvcm inni skjermen som tyder på vannskade.

Har dere trua for at jeg får noe ut av og kjøpe en W995 skjerm på ebay eller noe feks? så de lå der til 300+frakt. Og klarer dette selv? Jeg er IT Teknisk anlagt men ikke noe spesielt på lodding osv.

Takker for alle svar.. Sure penger var det men kanskje jeg kan redde skinnet litt.. Har også testet med nytt batteri.. Samme jingle som normalt.
Jan Helge
Må nok fraråde deg å spandere på et nytt displau med mindre du har demontert telefonen først og få sett hvordan den ser ut inni selve telefonen. kan være 100% død på grunn av masse irr(eir).
Dette er en "lo-fi" versjon av vårt hovedinnhold. For å se den skikkelige siden, med mer informasjon, formattering og bilder, vennligst trykk her.
Dette er den simple utgaven av forumet. Klikk her for å se normalutgaven. Besøk gjerne sponsoren vår også: Unlock.no / Unlock blog
Unlock iPhone, Unlock iPhone 3G and iPhone 3GS unlocking | Unlock and Jailbreak iPad | Låse opp operatørlås og unlock | iPhone med knust skjerm? Vi bytter knust glass på iPhone!