Trenger du hjelp til fjerning av operatørlås?
Unlock hjelper deg!
Hjelp - Søk - Brukere - Kalender
Full versjon: Forumet flyttes!
Unlock.no Diskusjon - Låse opp operatørlås > www.Unlock.no > Informasjon om websidene.
Fredrik
I skrivende stund holder jeg på å flytte forumet til en annen server. Dette opplegget virker mye mer seriøst og proffesjonelt enn den webhosten jeg har nå.

Forløpig vil forumet være akkurat slik som før, mens jeg tester den nye hosten. Hvis det funker bra, vil jeg få www.nokiaforum.tk til å redirecte til den nye hosten i steden. Med andre ord, bare bruk www.nokiaforum.tk som URL så merker dere ingenting.

Hurra! (håper det funker! biggrin.gif)
Fredrik
Har problemer med å flytte den nåværende databasen til den nye hosten... sad.gif

Den nye hosten virker som om er meget stabil, så det er skikkelig kjipt å ikke få flyttet databasen. (slik det er nå, har jo sidene en oppetid på ca 50% sad.gif )

Hvis noen har peiling på hvordan jeg setter opp phpmyadmin og flytter databasen, hadde det vært fint om dere kunne ta kontakt...
Dette er en "lo-fi" versjon av vårt hovedinnhold. For å se den skikkelige siden, med mer informasjon, formattering og bilder, vennligst trykk her.
Dette er den simple utgaven av forumet. Klikk her for å se normalutgaven. Besøk gjerne sponsoren vår også: Unlock.no / Unlock blog
Unlock iPhone, Unlock iPhone 3G and iPhone 3GS unlocking | Unlock and Jailbreak iPad | Låse opp operatørlås og unlock | iPhone med knust skjerm? Vi bytter knust glass på iPhone!