Trenger du hjelp til fjerning av operatørlås?
Unlock hjelper deg!
Hjelp - Søk - Brukere - Kalender
Full versjon: Modding Av Xbox
Unlock.no Diskusjon - Låse opp operatørlås > XBOX > XBOX > Modchips og annen maskinvare
ZyCoN
Sette inn chip:
SmartXX v2 : 750
SmartXX OPX: 550 kr
Da setter jeg inn en SmartXX Chip i din xbox og legger til nødvendige programmer.
Det er en av de beste chippene på markedet og har masse muligheter. de har også sikkerhets funksjoner så hvis man er uheldig og flasher med feil bios eller ødelegger eeprom så kan dette tilbakestilles veldig enkelt. den har hele 4/2 mb minne for flashing... den har også egne linux funksjoner... ( SmartXX.com)

Kan også sette inn en billiger chip for billigere penger

Hvis du chipper xboxen din vil xboxen forvandle seg til en multimediamaskin som kan spille backup spill,dvd,mp3,karaoke,divX,bilder +++ den kan også streame filmer rett fra pc...

Skifting av Harddisk 1050: Jeg kjøper og setter inn en 250g harddisk. det sitter en original harddisk på ca 10bg hvorav 5bg er tilgjengelig. det er veldig lite. husk at et spill bruker ca 4bg... setter du inn harddisk så kan du legge alle spillene dine inn på harddisken og beskytte/bevare original cd`n.

Skifting av egen harddisk 150 Kr: Jeg setter inn en harddisk som du har fra før...

Pakkepris!: for 1500 så setter jeg inn en SmarXX LT OPX chip og bytter harddisk...

Hvis du har egen harddisk setter jeg den inn gratis ved kjøp av chip.

Jeg kan også kjøpe Xbox selv og modde den for deg... Pris avtales...
Jeg kan også sette inn andre chipper... Pris avtales

Jeg har gått 2 år på elektro samt fagbrev i sterkstrøm... (Gr.L)

Til dere som har fått moddet xboxen hos meg... Skriv gjerne et inlegg og fortell om du ble fornøyd eller ikke!
Garanti:Skulle noe gå galt under moddingen. får du ny xbox...

EDIT: PRISENE ER OPPDATERT

Bor ved gardermoen (nordkisa)
Hilsen Espen Thomas!
noknowledge
Innlegg fjernet (start nytt emne i stedet for å svare i denne)
ball3
Hvorfor ikke få en slik tråd som "sticky" sånn at de som tar på seg modding legger inn presentasjon og tilbud slik som på telefon delen av forumet?Hadde jo vært greit for de som er ute etter noen som kan modde å bare stikke innom en slik tråd.

My humble opinion.
jannerik
Jeg kommer til å sende xbox`n min til deg når jeg har fått 1000kr! Bruker du lang tid på det? Sånn ca.
ruzty
Dette var da avsindig dyrt! Jeg betalte 800 for Xecuter3 chip og innsetting av hd. Det er vel en smule mer annerkjent chip en smartxx chipen... Chippa hos en kar som heter rikard på brynseng i oslo. Kostet bare 500 for det samme hvis du har en gammel box (1.5 eller eldre)
zellus
dette var sinndig dyrt du , smartxx chippen er jo ikke akkurat så bra .er en kar på qxl som tar 600 for innsetting av executer 3 og hdd ..da legger han også inn programvare. !!
ZyCoN
SmartX v2 chippen ligger på samme høyde med xecuter3 chippen da... så det kommer jo litt ann på hvor bra du synes den chippen er... på smartXX chippen får du også med usb omformer slik at du kan bruke tastatur eller mus...

Er du sikkker på at den prisen er inkl chippen?

på QXL finner jeg bare folk som selger softmod og modifiserer med billigere chipper (DuoX, alladin osv),som ikke har de samme funksjonene...

Jeg kan sikkert lodde billige chipper også men jeg kjøper dem ikke.
hvis du kjøper en billig chip og harddisk, da tar jeg bare 400 for insetting av chip og innsetting av harddisk gratis... da legger jeg også inn programmer!!! da slipper du unna med ca 600-700 kroner. jeg brukte en billig chip første gang jeg modda men men bytta fort til smartXX.

dessuten her får de support og garanti i etterkant.

men du får mene akuratt det du vil... (vi lever i et fritt land!)
noknowledge
Vil si at både smartXX og Xecuter 3 er for litt viderekomende folk...

For å si det slik, de som trenger featuresene til smartxx og xecuter 3, de lodder den vanligvis på også, bortsett fra de som er så newbie at de vil ha den "beste" chippen og dermed vil ha xecuter 3. Det er de som ikke vet alle faktorene rundt chip og chipping....

De fleste vil ha en xbox som kan spille alt.... dvs det holder med en enkel chip + en enkel bios....
ZyCoN
Kan være litt enig med deg...
Men mange vil også prøve å utforske litt.. særlig gutter! de trykker og prøver og ser.. og da er det greit at det er sikkerhetsfunksjoner... og det er ikke mange hundrelapper forskjell..

Men at de som trenger de "beste" chippene lodder selv er feil...er ikke så mange som kan lodde, og da ikke vil ta sjansen på å lodde selv.. derfor er det sånne som oss som gjør det for dem!

Vet ikke hvordan det er med deg men jeg tjener ikke store penger på dette..
Hoa
Hei, ser dere skriver at man skal bruke QWIX, jeg har lyst til og overføre litt mp3 filer og film til min xbox. det jeg ikke får til er å få kontakt mellom pc og xbox, er det noe spesielt som må gjøres, kryssa cabel? cat5 cabel?


Takker for alle svar..
Hoa
concept.d
Jeg kommer til å sende xbox`n min til deg når jeg har fått 1000kr! Bruker du lang tid på det? Sånn ca.


Jeg anbefaller deg å ringe 90140378 det er en ved alnabru som chipper x boxer for 500kr med garati.. eneste du må kjøpe er en hd på 120gb for tro meg det er mer enn nok og han setter den inn gratis og det tar 15min. har en selv og er stor fornøyd 176stk spill har jeg inne på den og syntes det er sleipt av de som tar blod priser som 2000.. hilsen en av 12 kamerater som har gjort det hos han..
hilsen Concept.d
concept.d
Hallo du er kunn ute etter å tjene penger big time eller...
Sånne som deg kaller jeg onkelskrue.. en som er oslos mest poppulære x chipper tar 500kr og du betaler 580kr for en helt ny 160gb hd hos han..
Kjøper du hd der også gir han pakke pris med 2års garanti og du får den tilbake i løpet av 20 min.. pakke prisen inkl hd 1000kr og du virker kunn som onkel skrue penger penger penger.. eek.gif eek.gif eek.gif eek.gif
ZyCoN
Jeg setter også inn harddisk gratis... Men hvordan du kan si at 120gb holder i massevis det lurer jeg litt på... 1 xbox spil tar mellom 700 og 4000 mb. dvs at et gjennomsnittsspill tar ca 2 gb. og da vil det være plass til 60 spill MAX!!! ikke 176..

Jeg bruker en helt annen chip enn det han gjør. jeg kunne også brukt slike billigchipper men har valgt å ikke gjøre dette da jeg ikke har noe gode erfaringer med disse...
sp33do
Jeg har brukt ZyCon ved modding, og makan til service skal man lete lenge etter. At han tar 400 i egen lomme, for gud vet hvor lite tid han bruker, får så bare være. Var verdt hver eneste krone.. biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif
zabeli2002
ZyCon er en veldig grei person som kan jobben sin, at han tar litt i loma det er vel fortjent thumbup.gif
-Knight-
QUOTE(zellus @ 14.01.05, 16:44)
dette var sinndig dyrt du , smartxx chippen er jo ikke akkurat så bra .er en kar på qxl som tar 600 for innsetting av executer 3 og hdd ..da legger han også inn programvare. !!

denne duden går jo i tap hvis han skal modde xboxer! pluss at han setter i hd *sukk* tongue.gif
jeg antar at han kjøper chip fra utlandet, da får man dem 100 kr billigere OG man må vente i en uke til man får den.. tongue.gif

hehe,men det var jo en grei pris da msn-tongue.gif

jeg kjøpet xecuter 3 fra digistore.no og betalte ca 650 kr og loddet selv thumbup.gif
(litt ekkelt da det er VELDIG smått)
noknowledge
QUOTE
Jeg anbefaller deg å ringe 90140378 det er en ved alnabru som chipper x boxer for 500kr med garati.. eneste du må kjøpe er en hd på 120gb for tro meg det er mer enn nok og han setter den inn gratis og det tar 15min. har en selv og er stor fornøyd 176stk spill har jeg inne på den og syntes det er sleipt av de som tar blod priser som 2000.. hilsen en av 12 kamerater som har gjort det hos han..
hilsen Concept.d


Ehhh... Du har jammen meg lite greie på det altså....
120GB = maks 60 spill, men du har vel talt med alle nintendo spillene dine også.
Sånn sett kan du få ørten tusen spill på en 120GB HD.

skal ikke forsvare de som tar 2000kr, men om du klager på det kan jeg jo si det er sleipt av deg å piratkopiere spill for 176*600kr. Som blir litt over 100 000 kr.

160GB for 580 kr?? Hehe, det er ingen som er så dum....
thor918
ville sagt at det er mest sannsynlig med 40 spill på 120GB wink.gif
hehe måtte le litt når jeg leste innlegget ditt noknowledge.
skal godt gjøres å få presset 180xbox spill innpå ja.

ville nå heller ha gitt han "concept.d" navnet onkel skrue.
man får nå det man betaler for.
hvis man bruker da en billig drittchip så bra for han yucky.gif
(var nå et gøyalt innlegg uannsett. "concept.d" fikk rørt opp litt følelser på forumet wink.gif )

vil nå si at jeg er meget positivt fornøyd med smartxxv2 og jeg har prøvd en del chipper. å hvis man skal sette inn en smartxxV2 så koster det litt(ja innkjøps prisen er høy). synd at sånne noobs ikke skjønner at det er store prisforskjeller på chippene.Typisk yucky.gif
runes
Jeg bruker xecuter 2.6, og forlanger 700 kr. for chip og jobb. enda får jeg klage over at det er for dyrt.....

Mitt svar til dem som klager på prisen blir da: Så Gjør det selv, eller gå til noen andre....
thor918
bra sagt.
trur egentlig at hvem som klager på prisen, har en sammenheng på hvor gammel de er. de i 20 årene sjelden klager på en slik pris, men så er det veldig mange fjortisser som får lommepenger, som klager og syter. Trur jeg da. wink.gif

hvor mange ganger har du ikke sett at noen prøver å selge noe, f.eks til 2000kr så kommer det en dust å sier jeg gir deg 500 og en pæreis.
enkelte trur de kan prute ned hva som helst. hehe
Labbetussen
Den som er opptatt av mulighet for å spille i HD oppløsning velger nok en Execute 3 chip! ..Denne skalerer OPP oppløsningen til HD oppløsing! ( via komponentkabel + importspill vel å merke!) ALTSÅ ikke for nybegynnere.. mer for entusiaster!
ZyCoN
PRISENE ER NÅ OPPDATERT... (satt ned)
Bleiken
QUOTE(ZyCoN @ 07.11.05, 23:27) *

PRISENE ER NÅ OPPDATERT... (satt ned)

Vil anbefale ZyCoN på det sterkeste hvis du går med planer om å chippe xboxen din. Jeg benyttet han. Meget profesjonelt utført arbeid, god kontakt med meg (kjøper) både før, under og etter oppgraderingen, rimelige priser. Hadde det ikke vært for at jeg er hetro skulle jeg gitt han en klem for arbeidet. hehe. tongue.gif

Lykke til videre ZyCoN!
Roooney
Siden vi er inne på xbox modding og pris: Jeg kjøpte en ferdig modda xbox med duoX2 chip og 250 gig harddisk til en sum av 2566,- . Var dette dyrt?
n00ky
QUOTE(Roooney @ 16.01.06, 23:39) *

Siden vi er inne på xbox modding og pris: Jeg kjøpte en ferdig modda xbox med duoX2 chip og 250 gig harddisk til en sum av 2566,- . Var dette dyrt?


Vel grovt regnet kan man vel si at Xbox koster 1000, harddisken 900 og chippen ca 200.. altså 2100.. grovt regnet..

så 2566 (merkelig sum må jeg si...tongue.gif) er vel ikke så ille.. folk orker ikke jobbe gratis heller, hehe msn-wink.gif
Roooney
Okay da, 2400 + 166,- frakt wink.gif
artman
Hei.

Kan noen av der emodde-folka hjelpe meg med en ting: Problem
janore
Hvis man har en slik chip kan man da laste ned spill fra data og legge på en DVD????
janore
SITÈR(ZyCoN @ 12.01.05 09:19) *

Sette inn chip:
SmartXX v2 : 750
SmartXX OPX: 550 kr
Da setter jeg inn en SmartXX Chip i din xbox og legger til nødvendige programmer.
Det er en av de beste chippene på markedet og har masse muligheter. de har også sikkerhets funksjoner så hvis man er uheldig og flasher med feil bios eller ødelegger eeprom så kan dette tilbakestilles veldig enkelt. den har hele 4/2 mb minne for flashing... den har også egne linux funksjoner... ( SmartXX.com)

Kan også sette inn en billiger chip for billigere penger

Hvis du chipper xboxen din vil xboxen forvandle seg til en multimediamaskin som kan spille backup spill,dvd,mp3,karaoke,divX,bilder +++ den kan også streame filmer rett fra pc...

Skifting av Harddisk 1050: Jeg kjøper og setter inn en 250g harddisk. det sitter en original harddisk på ca 10bg hvorav 5bg er tilgjengelig. det er veldig lite. husk at et spill bruker ca 4bg... setter du inn harddisk så kan du legge alle spillene dine inn på harddisken og beskytte/bevare original cd`n.

Skifting av egen harddisk 150 Kr: Jeg setter inn en harddisk som du har fra før...

Pakkepris!: for 1500 så setter jeg inn en SmarXX LT OPX chip og bytter harddisk...

Hvis du har egen harddisk setter jeg den inn gratis ved kjøp av chip.

Jeg kan også kjøpe Xbox selv og modde den for deg... Pris avtales...
Jeg kan også sette inn andre chipper... Pris avtales

Jeg har gått 2 år på elektro samt fagbrev i sterkstrøm... (Gr.L)

Til dere som har fått moddet xboxen hos meg... Skriv gjerne et inlegg og fortell om du ble fornøyd eller ikke!
Garanti:Skulle noe gå galt under moddingen. får du ny xbox...

EDIT: PRISENE ER OPPDATERT

Bor ved gardermoen (nordkisa)
Hilsen Espen Thomas!

Driver du fortsatt med modding?? Jeg har enkt å komme med Xboxen min så fort som mulig!
sammael
Hei.

Jeg kunne tenke meg å få deg til å fikse litt på Xboxen min.

Jeg har en Xbox som allerede er chippet. Den ble chippet for ca 4 år siden. Jeg lurer derfor på om det kanskje er et poeng å sette enn en nyere modchip for eksempel den du bruker.

Jeg kunne gjerne tenke meg å kunne få koblet på mus og tastatur. Fikse du USB innganger på xboxen?

Har du kompetansen til å sette inn mer ram i xboxen min? Jeg kunne gjerne tenke meg å oppgradere til så mye ram som xboxen kan takle.

Legger du inne flere programmer enn OS? Hvilke i så fall?

Hvor mye ville dette koste? innsetting av chip, 250 GB hardisk og evt legge inn mere ram og programmer.


- Kjetil

Svar kan sendes til stenvikkjetil@hotmail.com

djswatt
SITÈR(thor918 @ 19.07.05 23:36) *

bra sagt.
trur egentlig at hvem som klager på prisen, har en sammenheng på hvor gammel de er. de i 20 årene sjelden klager på en slik pris, men så er det veldig mange fjortisser som får lommepenger, som klager og syter. Trur jeg da. wink.gif

hvor mange ganger har du ikke sett at noen prøver å selge noe, f.eks til 2000kr så kommer det en dust å sier jeg gir deg 500 og en pæreis.
enkelte trur de kan prute ned hva som helst. heheSant nok smile.gif

Men som jeg alltid bruker å si: "Hvorfor betale for noe som kan ordnes gratis?"
Har softmoddet xboxen min uten bruk av chip og lagt inn Xbox Media Center

Så nå kan den spille av omtrent alle de vanlige mediatypene, DVD, VCD, kopierte spill m.m.

Knotet veldig i starten siden jeg ikke var så veldig kjent med det, men det var verdt all researchingen om softmodding av xboxen =D
Dette er en "lo-fi" versjon av vårt hovedinnhold. For å se den skikkelige siden, med mer informasjon, formattering og bilder, vennligst trykk her.
Dette er den simple utgaven av forumet. Klikk her for å se normalutgaven. Besøk gjerne sponsoren vår også: Unlock.no / Unlock blog
Unlock iPhone, Unlock iPhone 3G and iPhone 3GS unlocking | Unlock and Jailbreak iPad | Låse opp operatørlås og unlock | iPhone med knust skjerm? Vi bytter knust glass på iPhone!